Finansiering

Blue Cars A/S har en målsætning om altid at arbejde med de stærkeste aktører i branchen indefor finansiering, og tilbyder sine kunder flere forskellig artede ydelser som er tilpasset den enkeltes kundes behov når den næste bil handles hos os.

Vi arbejder med:

  • Traditionel låne finansiering til attraktive renter - både variable og faste renter samt naturligvis deraf lave ÅOP.
  • Leasing
  • Flex leasing - til de kunder som ønsker periode afgift på deres køretøj
  • Split leasing - til de kunder som ønsker en fordeling af leasing afgiften mellem privat og arbejdsgiver.

Spørg efter et uforpligtende tilbud når du handler din næste bil hos os.

Billån

Privatkunder

Privatkunder tilbyder billån og leasing til private i samarbejde med Blue Cars A/S . Som billån tilbydes 2 typer - Købekontrakt med minimum 20% i udbetaling - Lån, hvor udbetalingen kan variere eller sågar ingen udbetaling Begge lånetyper er en nem og fordelagtig måde at finansiere dit bilkøb på – og så gøres det hele på bare 5 minutter inklusive kreditvurdering og dokumentudskrivning. Spørg bare.Erhvervskunder

Erhvervskunder tilbydes både finansierings- og leasingprodukter, når køberfinansieringen sker via Blue Cars A/S, i samarbejde med Santander. Finansiering tilbydes i form af - Købekontrakt med minimum 20% i udbetaling Leasingprodukter tilbydes med varierende størrelse for udbetaling, da dette afhænger af den enkelte erhvervskundes bonitet, som bliver vurderet fra gang til gang.

Leasing er et godt og meget anvendt produkt til brug for køberfinansiering, idet der her ikke bindes så mange penge i bilen, som i øvrigt er ejet af leasingselskabet – penge som kan anvendes til andre formål i virksomheden. Der findes ikke et entydigt svar på, om finansiering eller leasing er bedre end det andet. Grundet de gældende skatteregler vil et valg altid tage udgangspunkt i erhvervsvirksomhedens økonomiske og likviditetsmæssige situation.

Som erhvervskunde kan du altid spørge din Blue Cars om et tilbud på såvel købekontrakt som leasing.