Vi har lukket i uge 29 | Fra den 17. til og med den 23. juli

DIN PORSCHE SPECIALIST

Vi elsker vores kunder og vi elsker Porsche. Derfor har vi lavet denne lille mini-Porsche guide for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om din nye Porsche.

Er du på jagt efter en Porsche 911

Her er det du grundlæggende skal vide, når du vælger din næste Porsche

At købe en Porsche kan være forvirrende. Targa, C4S, Coupe, 997, Carrera – hvad betyder det hele? Bare rolig! Vi har samlet en Porsche 911 Mini-guide til dig. Hvis du har yderligere spørgsmål efter at have læst denne side, vil vores dygtige Porsche salgsrådgivere hellere end gerne besvare alle dine spørgsmål og tage dig med på en prøvekørsel i en af vores mange Porscher.

Med eller uden top

Coupe

Udtrykket coupe bruges til at beskrive en todørs, hardtopbil med et tag, der skråner bagud.

Cabriolet

Normalt når man vælger mellem en coupe og en cabriolet, bliver man nødt til at opgive noget bagagerum, hvis man vælger en cabriolet. Det er ikke et problem, når man kører 911, da taget klapper over motoren. Så hvis du kan lide vind i dit hår – vælg en cabriolet.

911 Modeller

Carrera

Carrera: Carreraen er den “basale” 911, hvis sådan en findes. 991.2 Carreraen er motoriseret i seneste udagve med en 3.0-liter, 370-hestekræfter, biturbo, boxer motor. Carrera S har 50 hestekræfter ekstra i forhold til den almindelige Carrera, takket være de størrere turboer og et opgraderet udstødningssystem  og vi lander dermed på en 3.0-liter, 420 hestekræfter boxer motor. 

Targa

Targa top, også kaldet targa, er en semi-cabriolet  bilmodel med en aftagelig tagsektion og en fuld bredde targabøjle bag sæderne. 

Turbo

Den seneste generation af den legendariske Turbo har en 3,8-liters, 540 hestekræfters version af den Biturbo Boxer motor, der findes i andre 911 modeller. 

GTS

Carrera GTS er et trin op fra Carrera S. Med endnu større turboladere end dem, der findes på S, yder GTS hele 450 hestekræfter. 

GT3

GT3 er et rendyrket hardcore track medlem af 911 familien. I renhedens ånd yder den 500 hestekræfter fra en 4,0 liters motor som er naturligt aspireret – hvilket gør den til den eneste 991.2 som afstår fra turboladning. 

RS

Taget er lavet af magnesium. Interiøret omfatter komplette bucket sæder, carbon-fiber indsatser og Club Sport Pakke som standard (et boltet på rulle bur bag forsæderne og en seks-punkts sikkerhedssele til føreren samt ildslukker med monteringsbeslag). Den 3,8-liters som tidligere fandtes i 911 GT3 er erstattet med en 4,0-liters motor med 500 hestekræfter og 460 Nm drejningsmoment. 

Porsche tal og bogstavers betydning

911 Carrera "S"

S står for “Super” eller “Sport”: En version med en kraftigere motor. I dag står S altid for “Sport” og udover den ekstra sportslige motor omfatter det yderligere forbedringer af udstyret sammenlignet med basismodellen. (Fx 911 Carrera S, 911 C4S)

911 Carrera "4" GTS

Modeller med firehjulstræk (f.eks.. 911 Carrera 4) 

De mest populære 911 tilvalg

Når du vælger din kommende Porsche, tilføjer disse muligheder en masse værdi og kan gøre den samlede 911 oplevelse bedre. Ja, nogle gange koster disse muligheder lidt ekstra, men udover at du kan nyde alle funktionerne, vil  videresalgsværdien af din 911 også være højere.

Sport Chono

Porsche Sport Chrono-pakken forbedrer køretøjets yde evne gennem et system, der samtidig ændrer elementer af chassis, motor og transmission.

Grænserne flyttes med Sport Chrono pakke. Herunder udstyres bilen med performance display, digital og analog stop Sport Plus ur.

PDK

(Porsche Doppelkupplung) Den 7-trins PDK, der både har en manuel og en automatisk funktion, kan leveres som ekstraudstyr og giver ekstremt hurtige gearskift uden afbrydelse af kræfterne.

Og det er med endnu hurtigere accelerationsevne, og en yderligere reduktion af brændstofforbruget i forhold til en manuel gearkasse. 

PCM

(Porsche Communication Management) PCM – er din centrale styringsenhed til lyd, navigation og kommunikation. 

Turbo hjul

Tilføjelse af turbohjul til din ikke-Turbo Porsche har altid været et populært valg. 

De tre seneste generationer

996 Serie

1998 – 2004

997 Serie

2005 – 2012

991 Serie

2012 – Dags Dato

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og bliv kontaktet af vores Porsche ekspert

Beregn byttepris

Book prøvetur