Vi har lukket i uge 29 | Fra den 17. til og med den 23. juli

HVORFOR KØBE SUBARU

3 gode grunde til at vælge en Subaru

Kvalitet

Komfort

Sikkerhed

Køb ny Subaru

Forester

Fra 409.000 DKK

OUTBACK

Fra 419.000 DKK

XV

Fra 389.900 DKK

Subaru Hybrid

Mere end bare brændstof effektivitet

Så hvad er en Subaru hybrid?

Svaret er mere end bare stor brændstofeffektivitet, da det også er en bil som giver “køreglæde”.

Tunge komponenter som motorer og batterier er monteret i et unikt symmetrisk layout, hvilket resulterer i et hybridbil, som ikke påvirker kernekvaliteten af det symmetriske AWD-system.

Resultatet er skarp håndtering som ikke er tilgængelig med andre hybrider, ekstremt stabil drivkraft og simpelthen fremragende brændstofeffektivitet.

Dette er en klar afvigelse fra almindelige hybridbiler, der kun har til formål at opnå bedre brændstofeffektivitet, hvorimod Subaru også har medregnet køreoplevelsen og køreglæden.

Der er mange gode grunde til at vælge en Subaru

Køreegenskaber

Firehjulstræk som standard og lavt tyngdepunkt

Kraftoverskud

Harmoniske boxermotorer

Holdbarhed

Legendarisk driftsikkerhed og 100% japansk bygget

Værdi

Stor ejerglæde, høj gensalgsværdi

Luksus

Højt udstyrsniveau i alle modeller

Sikkerhed

Eneste mærke med alle modeller i højeste sikkerheds kategori

Subarus Sikkerhed

Subarus mål er at bygge verdens sikreste biler og Forester har allerede vist at den holder hvad de lover. Den har højeste bedømmese i Amerikanske IIHS (insurance institute for highway safety), er kåret til top safety pick+ og har fået fuld tildeling i japanske NCAP (New Car Assessment Program), somt kvalificeret sig til udemærkelsen ASV+++ (Advanced Safety Vehicle). 

Subaru er desuden det eneste bilmærke i USA som har en “safest car in class” på alle deres modeller.

EyeSight
Førerstøttesystemet EyeSight er blevet klassificeret af flere uafhængige test institutter som verdens bedst fungerende. EyeSight er aktivt op til 180 km/t og er standard udstyr på nye forester. Systemet omfatter flere funktioner: Foruden auto bremse, adaptiv fartpilot, blind vinkel alarm og vognbaneassistent har de fuldendt den med automatisk bak kontrol. 

Undersøgelser viser at biler med EyeSight er involveret i omkring 60% færre ulykker, og de såkaldte harmonikasammenstød er blevet mindsket med hele 84%. I alle crash tests som hidtil er blevet foretaget, har den nye Subaru Forester fået højeste klassificering. Den nye Forester er også det første medlem i Subaru familien med autobrems når man bakker. 

Hvorfor handle hos Blue Cars ?

Tryghed

Viden

Værdi

Stort udvalg af Subaru biler

Vidste du at Subaru har 36 måneders assistance ?

Punktering, ødelagte nøgler eller et nedbrud på vejen.

Der kan være forskellige grunde til, at du pludselig står med bilen og har brug for hjælp. Med et telefonnummer er du sikret, hver dag og nat, hele året rundt. Hjælpen gælder uanset om du er på vej ud og handle eller på en rejse gennem Europa.

I bilens service- og garantibog, der følger med bilen, er alle lande der yder assistance opført. Assistance hjælper dig, når din bil har en funktionsfejl eller et funktionelt stop, der forhindrer bilen i at fortsætte.

Mange gange kan Subaru Assistance reparere din bil på stedet. Hvis ikke, vil bilen blive transporteret til nærmeste autoriserede Subaru værksted. Afhængigt af arten af fejlen og måske hvilken dag det sker, tilbydes du en udlejningsbil eller et hotel. Vi tager hånd om dig, når du har været ude for et uheld.

Subaru assistance dækker dansk registrerede, fabriksnye Subaru-køretøjer som er regulært importeret af Subaru Nordic AB.Subaru Assistance kan kontaktes hvis bilen kommer ud for et funktionsstop indenfor 36 måneder efter første registreringsdato, i henhold til registreringsattesten.Læs mere om de vilkår og tjenester som er gældende i assistancehæftet som følger med bilen. 

Vil du vide mere om Subaru

Skriv til os via nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan kan også ringe til på tlf. 44 22 50 40

Beregn byttepris

Book prøvetur