Vi har lukket i uge 29 | Fra den 17. til og med den 23. juli

NY E-SUV FRA SUBARU - SOLTERRA

HVAD DU VIL, NÅR DU VIL

Subaru Solterra er Subarus allerførste elbil, en rigtig e-SUV egnet til nordiske forhold – en rigtig al slags vejrbil perfekt til aktive personer!

For os er en SUV en SUV, også når den kører på batteri. Du skal ikke bekymre dig om barske forhold, uanset om du er på den sidste mudrede strækning til hytten eller skal have tid til at mødes på en snefyldt vinterdag i byen. Med SOLTERRA kommer du hvor du vil, når du vil!

NY E-SUV, SAMME DNA

Vores nye e-SUV kommer selvfølgelig med firehjulstræk som standard, her har Subaru brugt al sin ekspertise og prestige indenfor AWD på sin første elbil.

SOLTERRA har også karakteristiske egenskaber som er Subaru værdig, modellen kommer med en høj frihøjde på 21 centimeter!

GOD PÅ UJÆVNE VEJE

Sne? Mudder? Glat? Ujævnt terræn? X-MODE AWD-styringssystemet og GRIP CONTROL-innovationen forbedrer ydeevnen med indstillinger tilpasset forholdene og sikrer stabil og sikker kørsel på alt fra dyb sne på vinterveje til offroad-terræn. Rå på barske veje, landet rundt, hele året rundt!

NYUDVIKLET OG SMART TEKNOLOGI

Når Subaru nu lancerer sin første elbil, bør det ikke overraske nogen, at der traditionen tro er investeret store ressourcer i at udvikle teknologi i topklasse.

I ET MED NATUREN

SOLTERRA er den første model i Subarus investering i helt elektriske biler. Den er bygget på en helt nyudviklet platform – e-Subaru Global platform – og har Lithiumion-batterier med en ladeeffekt på op til 150 kW og en kapacitet på 71,4 kWh. SOLTERRA spiller bestemt i et med naturen, i et med fremtiden!

PLADS TIL DET DU BRUGER

469 cm lang, 186 cm bred og 165 cm høj. Med SOLTERRA får du plads til det meste. Plads til familien. Plads til børnebørn. Plads til indkøbsturen. Plads til hytteturen. Plads til rygsækkene. Plads til brændesækkene. Plads til håndboldkampen. Plads til jagtudstyr. Plads til det du har brug for!

Der er mange gode grunde til at vælge en Subaru

Køreegenskaber

Firehjulstræk som standard og lavt tyngdepunkt

Kraftoverskud

Harmoniske boxermotorer

Holdbarhed

Legendarisk driftsikkerhed og 100% japansk bygget

Værdi

Stor ejerglæde, høj gensalgsværdi

Luksus

Højt udstyrsniveau i alle modeller

Sikkerhed

Eneste mærke med alle modeller i højeste sikkerheds kategori

Vil du vide mere

Skriv til os via nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan kan også ringe til på tlf. 44 22 50 40

Beregn byttepris

Book prøvetur